miners
2_1

Ethereum Miners

6 reviews

Zuid-Holland

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Goedkope Ethereum Miner

2_1Wij van Ethereumminers.nl leveren de allernieuwste en snelste GPU AMD Mining rigs voor het minen van Ethereum cryptocurrency. U heeft dan ook de korte ROI wat staat voor (Return on Investment), het zo snel mogelijk terug verdienen van uw investering. Binnen 3 tot 4 maanden kun je de mining rig al terug verdient hebben gebaseerd op de huidige koers van Ether (ethereum).

Plug and play goedkope Ethereum Miners kopen

Al onze Ethereum Miners zijn volledig getest voordat wij deze naar u toe sturen. Wanneer u de bestelling ontvangt kunt u dus direct aan de slag. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en het mining proces voor ETH ethereum kan beginnen. Plug and Play!

Zeer snelle en betrouwbare levering wanneer jullie een ethereum miner kopen

In tegenstelling tot andere leveranciers van Ethereum Miners , die overigens ook vaak duurder zijn als ons, leveren wij uw bestelling zeer snel! Wij proberen uw ethereum bestelling binnen 3 dagen bij u in huis te hebben. Onze gemiddelde levertijd is een week. Bij andere leveranciers kan het soms 6 tot 8 weken duren voordat uw bestelling binnen is! Wij hebben alle benodigde producten om een ethereum mine te maken op voorraad en kunnen uw bestelling daarom zeer snel leveren. Bekijk ook onze leveringsvoorwaarden.

Bezoek snel EthereumMiners.nl16 november 2017

Bitcoins minen deed het niet meer echt voor me en ging aardig langzaam. Toen een maat van me met Ether aan kwam zetten, raakte ik natuurlijk wel gelijk geinteresseerd =)

Heb nu een 50 MH miner staan, goed om mee te beginnen. Ik heb de miner besteld op EthereumMiners.nl, een nette en overzichtelijke site met 3 jaar garantie op hun producten én een webwinkel keurmerk. Gewoon goed, snel en netjes geleverd en verder eigenlijk helemaal geen opmerkingen.

15 november 2017

Waar andere bedrijven (die volgens mij zelfs eerder bestonden) ruim 6 weken nodig hebben om een miner thuis te bezorgen (ik heb mijn geld gelukkig teruggekregen), hebben ze het hier beter voor elkaar. Vrijdag besteld, zaterdag werd hij al geleverd. Wel bij de buren, maar dat had ik van te voren aangegeven aan de postbode hier.

Super leverancier van Ethereum Miners. Of ze ook andere miners leveren, dat weet ik niet.

15 november 2017

Van de week mijn eige miner gekocht. Alleen krijg ik mijn setup niet in orde omdat ik net nieuw ben in de minewereld , maar even bellen en het is zo verholpen.
Top service voor dit bedrijf !!!!!!!!!

19 juni 2017

Erg tevreden met deze website. Veel verschillende betalingsmethoden, betrouwbare levering en gewoon een contactadres die elke dag bereikbaar is. Wel zo fijn als je toch flinke bedragen betaalt voor een product. Maar goed, hopelijk gaat het ook allemaal veel opleveren, de prijs voor Ethereum is flink aan het stijgen, dus hopelijk ben ik er snel genoeg bij.

Voor nu: prima website en mijn 450 MH miner staat als een gek te draaien.

19 juni 2017

Vorige week een ethereum miner besteld, nu al een paar dagen druk bezig. Super snelle levering en goede antwoorden op mijn vragen. Niks op aan te merken…..

19 juni 2017

Ook maar meegegaan in de Ethereumhype nadat ik las dat een Nederlandse jongen er al 150.000 euro mee verdiend had. Ik heb op Ethereumminers.nl een miner besteld voor 125MH (de goedkoopste optie). In het weekend besteld en binnen twee dagen werd hij netjes geleverd. Ik had nog wel een aantal vragen bij het opzetten van mijn Wallet, maar daar hielpen ze me ook helemaal goed mee. Hij draait nu een dag, dus ik ben erg benieuwd wat eruit zal komen!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2018 ElektronicaIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer